Chisinau nightlife

Chișinau, viața de noapte 2019
In ultimii ani in Chișinau s-a dezvoltat o intensa viața nocturna datorita faptului ca s-au deschis multe nightclubs, discoteci, pubs si alte localuri de divertisment. Sunt si diverse teatre si  Sali de concerte in oraș, pentru a cunoaste cunoaste programul evenimentelor va rugam sa contacta-ți oficiul nostru.
Cele mai renumite localuri nocturne
Krysha, disco & lounge bar situat in Sectorul Buiucani pe Strada Alba Iulia nr. 75 (Uzina Alfa). Deschis 7/7.
MuzCafe, karaoke-bar. Adresa: Strada Albisoara 44.
Piano Bar, Bulevard Yuri Gagarin 14 Deschis 7/7
Decadance club, Discoteca cu renumiți Dj’s atit locali cat și guest. Situat in subsolul restaurantului “La Roma Club”. Adresa: Strada Albișoara nr. 40/1.
Flamingo Night Club, Deschis doar vara atit noaptea cit și ziua. Terasa bar mare intr-o gradina frumoasa cu karaoke nocturn. In week-end se transforma in sclipitor club de noapte renovat cu cea mai buna muzica house si evenimente noi in fiecare sfarșit de saptamina. Adresa: Tabacaria Veche nr. 23. Infoline 079222222.
Rai Project, La aier liber, in apropierea lacului Sculeanca linga Niagara Fitness Center. Este o discoteca cu excelenta muzica house. Localul este frecventat in mod special de catre tineri intre 18 și 25 ani. Adresa: Strada Ghidighici nr.5.
Club Luxor, Un mic disco-bar bine vizitat care se afla la limita a centrului orașenesc in Strada Calea Ieșilor nr.11/3. Infoline 068505050
Famous Club, Deschis tot anul cu excepția perioadei de vara. Este unul dintre cele mai preferate localuri istorice din Chisinau.. Localul este dotat de unul dintre cele mai sofisticate sisteme de difuzare sonora. Deschis in fiecare seara de vineri și sambata. Face control și dress code la intrare. Acces prioritar pentru clienți care au rezervat masa. Adresa: Strada Bucuriei 1/6 Infoline 078113113.